Queden poques setmanes abans de la nova actualització de l’AEAT. Ja hem actualitzat el mòdul SII d’Olivia complint tots els canvis sobre les validacions que seran efectius a l’octubre. L’únic objectiu és millorar la qualitat de la informació que posseeix l’AEAT, per la qual cosa no necessita cap actualització en el fitxer que s’envia actualment, però hem afegit els nous criteris perquè des de Microsoft Dynamics NAV o Business Central es realitzin aquestes validacions i no siguin rebutjats els registres perquè siguin inscrits en els llibres.

Els nostres clients amb el mòdul del SII amb manteniment actiu tindran dret a l’actualització de manera gratuïta *, així com les que tinguin una versió suportada per a l’actualització d’octubre del mòdul del SII de Microsoft. En el cas de disposar del SII d’Olivia sense manteniment tenim preparada l’actualització amb condicions avantatjoses pel seu reenganxament.

Aquells amb SII Web (versió del SII per a versions anteriors a NAV 2009) podran actualitzar-se analitzant en cada cas ja que els canvis afecten també a Microsoft Dynamics NAV encara que certes operacions es realitzin amb SII web. Per a aquells que tinguin versions antigues sense el nostre SII web analitzarem la situació de l’ERP. En cas d’estar interessat enviant un mail a hola@olivia.es o responent aquest , ens posarem en contacte.

*El temps invertit en la instal·lació, formació i suport per part d’un tècnic serà en tots els casos valorat i facturat a part

powered by Typeform