El 8 d’octubre passat Microsoft va anunciar el llançament de Microsoft Dynamics NAV 2013, un sistema per a la gestió dels negocis que es caracteritza per la seva facilitat d’implantació, adaptació i connexió.

La solució, que suposa una nova generació tecnològica, inclou, entre les seves novetats:

  • la capacitat d’operar en el núvol amb Windows Azure, optimitzat així per a petites i mitjanes empreses, i facilitant la possibilitat d’accedir des de qualsevol punt a la solució de gestió, mentre es redueixen els costos de manteniment i suport.
  • noves eines de configuració que fan que fan que els temps d’implantació de la solució es vegin clarament reduïts
  • novetats visuals que persegueixen una millor experiència d’usuari, per garantir la satisfactòria adopció per part dels usuaris

Olivia ha convocat els seus clients a esdeveniments de presentació d’aquesta nova generació de Dynamics NAV que tindran lloc el proper 7 de novembre a Madrid i el 8 a Barcelona.

Olivia Pharma

L’aparició d’aquesta nova versió força als desenvolupadors de funcionalitats addicionals (Add-Ons) a adequar-les per garantir la compatibilitat de Dynamics NAV 2013.

Olivia, que durant els últims anys ha vingut comercialitzant amb èxit els seus Add-Ons per tot el món, està escometent un projecte intern per adequar els Add-Ons a Dynamics NAV 2013.

Les dates de disponibilitat anunciades són les següents:

– FCS (Finite Capacity Scheduling): novembre 2012

– MM (Maintenance Management): gener 2013

PQM (Product Quality Management): març 2013

Olivia Pharma: març 2013