Microsoft Dynamics 365 Guides és una aplicació de realitat mixta per Hololens que permet als empleats aprendre en el flux de treball proporcionant instruccions hologràfiques quan i on les necessitin.

Involucra als empleats amb un aprenentatge pràctic

Els treballadors poden aprendre una nova tasca o procés en el seu context usant una guia de mans lliures. A l’aprendre a la feina, els treballadors augmentaran la retenció d’habilitats, reduiran els errors i es posaran a el dia més ràpidament.


Millora l’eficàcia en els trainings

S’espera que els nous treballadors siguin productius gairebé immediatament, i la complexitat de la feina pot ser aclaparadora. Al proporcionar instruccions pas a pas que assenyalen les eines i les peces que necessiten, i mostren on i com aplicar-les, els treballadors seran capaços de seguir el seu propi ritme sense haver de dependre de treballadors més experimentats o de llargues descripcions de text sovint antiquades.


Generar dades per millorar el procés

Els gerents poden veure dades sobre com el procés està funcionant, permetent analitzar i millorar contínuament sense fer estudis costosos. Formar part de la família de productes Dynamics 365 vol dir que Guides s’integrarà amb els fluxos de treball existents, de manera podràs donar les instruccions correctes a les persones adequades.

Més informació