Amb el llançament de Document Capture 6.00, Continia ha llançat un nou mòdul addicional per a processar factures de proveïdors basades en PEPPOL i altres serveis XML directament a Business Central.

El nou mòdul d’importació XML ofereix la possibilitat de gestionar factures de compra i abonaments electrònics sense deixar d’utilitzar tota la funcionalitat del Document Capture. La major part d’aquesta funcionalitat ha estat fins ara disponible a la solució e-Documents Import; però, amb la versió 6.00 la importació de documents electrònics es fusiona ara amb Document Capture.

A l’igual que els documents PDF en la captura de documents, documents com PEPPOL i altres formats XML es descarreguen automàticament d’adreces o carpetes de correu electrònic predefinides. Totes les dades es transfereixen des del fitxer importat als camps correctes en Business Central. En comparació amb els documents PDF, els documents XML ofereixen una precisió incomparable en els detalls de totes les dades. Amb aquest mòdul, pots portar l’automatització de factures a el següent nivell.

Compatibilitat de formats out-of-the-box

La importació XML et permet processar qualsevol document XML entrant i capturar aquestes dades en Business Central. Basat en les dades entrants, el mòdul identifica automàticament el tipus de factura basat en els formats suportats. El mòdul ve amb una gamma de formats populars preparats per utilitzar:

  • PEPPOL BIS 3 (International)
  • OIOUBL (Denmark)
  • OIOXML (Denmark)
  • UBL (International)
  • EHF (Norway)
  • SVEFAKTURA (Sweden)
  • EBINTERFACE (Austria)
  • XRECHNUNG (Germany)

Si reps altres tipus d’arxius XML, és fàcil configurar formats addicionals i afegir-los a l’catàleg de formats. Extreure dades addicionals de el document és tan fàcil que l’usuari simplement navega fins a les dades de el document XML i els assenyala en el camp dret de Business Central. Com una modificació per a tots els proveïdors o com una modificació per a un proveïdor específic.

En aquest document podràs veure la comparació de funcionalitat entre la funcionalitat base de Dynamics NAV o Business Central, Continia Document Capture XML Import i Continia e-Documents Import.