Certificado CfMD

 Certified for NAV

26 març 2015

Olivia Sistemes anuncia que el seu Solució LIMA, Lean Maintenance ha aconseguit l’Acreditació Certified for Microsoft Dynamics®.

Certified for Microsoft Dynamics® és el més alt estàndard de Microsoft en programari desenvolupat per un Partner. Aquesta certificació representa un pas important en elevar l’estàndard en solucions de programari de socis desenvolupadors d’aplicacions de negoci específiques per a la indústria. Olivia Sistemes ha demostrat la seva qualitat en el desenvolupament i la compatibilitat amb el producte Microsoft Dynamics amb Veri Test, un servei de Lionbridge que realitza proves independents i rigoroses sobre la integració de la solució amb Microsoft Dynamics. Olivia Sistemes també ha guanyat la designació de Certified Partner de Microsoft amb la competència ISV.

LIMA – Lean Maintenance és una eina que permet reduir les hores d’aturada pel manteniment dels equips i les interferències causades durant la producció. Optimitza la planificació dels recursos humans, la disponibilitat i rotació dels materials en estoc de manteniment. Disminueix els costos de manteniment i millora la seguretat en les intervencions.

Més informació sobre LIMA