Certificado CpMD

 Certified for NAV

26 març 2015

Olivia Sistemes anuncia que el seu Solució PQM, Quality Management ha aconseguit l’Acreditació Certified for Microsoft Dynamics®.

Certified for Microsoft Dynamics® és el més alt estàndard de Microsoft en programari desenvolupat per un Partner. Aquesta certificació representa un pas important en elevar l’estàndard en solucions de programari de socis desenvolupadors d’aplicacions de negoci específiques per a la indústria. Olivia Sistemes ha demostrat la seva qualitat en el desenvolupament i la compatibilitat amb el producte Microsoft Dynamics amb Veri Test, un servei de Lionbridge que realitza proves independents i rigoroses sobre la integració de la solució amb Microsoft Dynamics. Olivia Sistemes també ha guanyat la designació de Certified Partner de Microsoft amb la competència ISV.

PQM – Control de Qualitat és una eina que permet tenir un control de qualitat de la recepció de matèries primeres fins als productes semi-acabats o acabats. Plans de qualitat i ordres de qualitat. Crear plantilles predeterminades, regles i proves als diferents productes abans de superar el control de qualitat. Determinacions, procediments i recursos associats. Documentació de mostreig adequat de forma ràpida i eficient. Firmes, seguretat i Aduit-trail. Traçabilitat en els dos sentits. Usant aquesta informació, els seus equips de magatzem o de control estan armats amb tots els procediments d’inspecció de qualitat que necessiten per mantenir els seus alts estàndards.

Més informació sobre PQM